unicorn taart hema bestellen drip cakes

Een mooie unicorn taart is voor een kinderverjaardag een prachtige verrassing. Een mooi vormgegeven kindertaart die lijkt op een unicorn is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens lekker. Een eigengemaakte unicorn taart van de Hema is al jaren favoriet op een kinderverjaardag. Maar ook bij andere bakkers zoals taartenwinkel, besteltaart en gefelicitaart worden de unicorn taarten steeds vaker bestelt. Wil je eens een andere verjaardagstaart bestellen en meer dan een foto toevoegen aan een fototaart? Lees dan snel verder. 

Unicorn taart hema

Een unicorn taart van de hema vind je niet standaard in het assortiment. Wel heeft de hema meerdere drip cakes te koop. Verschillende groottes om ze mooi te kunnen stapelen en er zelf een unicorn taart van te maken. Door een twee- of drielaags taart te maken en deze te versieren met verschillende unicorn attributen en spekjes krijg je toch een prachtige unicorn taart van de hema. Voor inspiratie en tips kun je een kijkje nemen op hema.nl

Unicorn taart taartenwinkel

unicorn taart taartenwinkel drip cakeBen je zelf minder creatief en wil je liever een unicorn taart bestellen? Dit kan bij verschillende winkels. Een van deze winkels is taartenwinkel. Een taart online bestellen bij taartenwinkel is erg eenvoudig. Taartenwinkel heeft een prachtige unicorn drip cake in het assortiment. De drip cake heeft een vulling van aardbeiencrème met luchtige cake en is rondom voorzien van botercrème. Bovenop vind je gouden unicorn hoorn, diverse lekkernijen en een framboos knettersuiker chocoladereep van Tony’s Chocolonely. Zin gekregen in deze unicorn taart? Klik dan hier!.  

Eenhoorn taarten van besteltaart

De meeste eenhoorn taarten worden gemaakt van drip cakes, zoals met de drip cakes voor de unicorn taart van hema. Bij besteltaart kun je een andere soort bestellen. Hier vind je 3 verschillende unicorn taarten. Een 3D taart waar je naar wens een foto aan toe kunt voegen. Een taart in de vorm van een unicorn en een ronde taart met unicorn versiering. Een uniek geschenk voor elke kinderverjaardag. 

Eenhoorn taarten van gefelicitaart

Sommige unicorn taarten van gefelicitaart lijken erg veel op die van besteltaart. Ook zijn er nog andere eenhoorn taarten te vinden bij gefelicitaart. Je kunt er zelfs een volledig marsepeinen unicorn vinden van ongeveer 13 cm hoog. Een keer iets anders dan een gewone taart of misschien leuk om op de drip cakes van de unicorn taart van de hema te zetten. 

Het is niet mogelijk om te reageren