Wil je iemand verrassen met een mooie thema taart? En is hij of zij helemaal fan van Ajax? Dan is het leuk om een Ajax voetbal taart te bestellen. Een Ajax taart bestellen kun je online doen bij een aantal verschillende bakkers. Veel bakker hebben hun eigen creatie en bieden de Ajax taarten aan in verschillende groottes. Bij besteltaart.nl vind je twee leuke creaties. Een 3D marsepein taart en een Ajax slagroomtaart. Beide taarten zijn gemaakt met de lekkerste ingrediënten en worden gekoeld bij je thuisbezorgd.

ajax taart bestellen online

Ajax taart bestellen online

Ajax taart kiezen

Bekijk het assortiment Ajax taarten en scoor op de volgende gelegenheid.

NAAR DE TAARTEN

Ajax slagroomtaart bestellen

Taarten kun je bestellen in verschillende smaken. De meest verkochte taart is de welbekende slagroomtaart. Een slagroomtaart bestellen met een foto van Ajax is dan ook een veilige keuze. Je kunt een foto gebruiken van de bakker of een eigen foto gebruiken. Een Ajax taart bestellen met heerlijke romige slagroom, lichte cake en lekkere vruchtenjam vulling kun je doen bij deze bakker. Voor 17:00 besteld, is de volgende dag gekoeld bezorgd. Vergeet niet tijdens je bestelling aan te geven voor hoeveel personen de Ajax taart is. Je hebt de keuze uit 3 varianten, 10, 16 of 20 personen.

Ajax slagroomtaart kopen

Ajax taart bestellen en bezorgen

Wanneer je zelf geen tijd hebt om een leuke taart te bakken kun je online mooie taarten bestellen. Ook voor een prachtige Ajax taart hoef je de deur niet meer uit. Alle taarten die je online kunt bestellen worden tegen een vergoeding bij je thuisbezorgd. De taarten worden dagvers bereidt en gekoeld bezorgd op het gewenste adres op de aangegeven datum. Ook kun je bij de lokale bakker vragen naar de mogelijkheden. Veel bakkers kunnen verschillende thema taarten leveren. De taart bezorgen doen sommige ook. Het is goed om te vragen naar de mogelijkheden.

3D Ajax taart

Als je echt wilt uitpakken dan bestel je een 3D Ajax taart. Een 3D taart bestaat uit meerdere lagen waardoor er een mooi diepte patroon ontstaat. Een Ajax taart bestellen als 3D taart is dan ook zeker mogelijk. Je ontvangt een mooi ontwerp wat gemaakt is van de beste producten. Leuk om te serveren op een verjaardag of bij de bekerfinale. Geniet van de volgende Ajax wedstrijd samen met je vrienden en bestel een lekkere Ajax taart.

Andere voetbaltaarten

Ben je geen fan van AFC Ajax Amsterdam, maar wil je graag een taart bestellen in het voetbaal thema? Er zijn diverse andere voetbaltaarten verkrijgbaar. Zo kun je neutrale voetbaltaarten bestellen of een taart van een ander club. Een andere taart bestellen in Amsterdam is ook mogelijk, wanneer je niet van voetbal houdt.

Door heel Nederland bezorgd

Bestel een lekkere taart en laat hem gekoeld bij je thuisbezorgen. Om een Ajax taart te kunnen bestellen of je niet in Amsterdam te wonen. De taarten worden 6 dagen in de week, door het Nederland bezorgd. Tijdens de bestelling kun je aangeven waar de taart bezorgd mag worden en wanneer. Zorg er wel voor dat er iemand aanwezig is om de taart in ontvangst te kunnen nemen.

Ajax taart bestellen online

Ajax taart kiezen

Bekijk het assortiment Ajax taarten en scoor op de volgende gelegenheid.

NAAR DE TAARTEN