Disclaimer

Disclaimer voor https://www.taartbestellen.eu

taartbestellen.eu , verleent u hierbij toegang tot https://www.taartbestellen.eu (“de Website”) en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

taartbestellen.eu behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

taartbestellen.eu spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van taartbestellen.eu.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

De inhoud van de Website wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. taartbestellen.eu doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. taartbestellen.eu oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan taartbestellen.eu nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij taartbestellen.eu en haar bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van taartbestellen.eu, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

€ 7,50 korting ontvangen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van € 7,50 in je inbox. Let op: Je dient eerst je e-mail adres te bevestigen via de link in de bevestigingsmail. Hierna wordt de kortingscode naar jou verstuurt. 

Door het klikken van bovenstaande button ga je akkoord met onze privacy voorwaarden en dat jouw naam en e-mail adres zal worden opgeslagen. Wij zullen je persoonlijke gegevens uitsluitend gebruiken voor het verzenden van onze nieuwsbrief. Je gegevens zullen nooit gedeeld worden met derden. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven door op de link te klikken onderaan iedere e-mail. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens en privacy kun je hier vinden.

bakker taart bestellen