Een taart bestellen kun je eenvoudig online doen, maar voor ontvangst moet er altijd iemand thuis zijn. Een taart bezorging past namelijk niet door de brievenbus, aangezien het pakket hiervoor te groot is. Wanneer je naar een leuk geschenk, voor jezelf of iemand anders zoekt kun je ook brownies per post bestellen. Brownies per post worden namelijk geleverd in de brievenbus. Om de bestelling in ontvangst te nemen hoef je dus niet thuis te blijven. Voordat je gaat bestellen moet je er wel zeker van zijn dat er geen huisdieren bij de post kunnen komen. Het zou zonde zijn wanneer de ontvanger niet zelf van zijn brownies kan genieten. 

brownies per post

Brownies bestellen

Lekkere brownies bestellen en bezorgen begint bij het kiezen van je favoriete smaak. Er zijn verschillende smaken brownies die je kunt bestellen. Ook kun je een combinatie box maken met meerdere verschillende smaken. Zo geniet je van allerlei verschillende brownies in a box. Doordat de brownies per post bezorgd moet worden heb je wel een beperkte ruimte beschikbaar. Een brownie bestellen of meerdere brownies per post bestellen heeft als bijkomend voordeel dat de verzendkosten laag zijn. 

Chocolade brownies per post bestellen

Een van de basisingrediënten voor een lekkere brownie is cacao en van cacao wordt weer chocolade gemaakt. Het is dan ook niet zo gek dat chocolade brownies verkrijgbaar zijn in verschillende soorten. Chocolade brownies per post bestellen met meerdere smaken is dan ook zeker mogelijk. De originele brownie wordt bereid met lekkere pure chocolade en kan worden aangevuld met andere ingrediënten, zoals witte chocolade, fruit en/of noten. Wanneer je zoekt naar de lichtgekleurde brownie (zonder cacaopoeder), kom je uit bij een blondie.

Box brownie

Box brownie bestellen

Bestel een lekker doosje brownies bij Box Brownie. Op de website vind je verschillende heerlijke brownies die allemaal per post bezorgd worden. Gemaakt volgens eigen recept in diverse smaken. Wanneer je naar vegan brownies zoekt kun je ook hier terecht. Bij het afronden van je bestelling kun je aangeven wanneer de brievenbus brownies bezorgd moet worden.

Blondies bestellen

Naast brownies bestellen kun je ook kiezen voor blondies. Een blondie is de licht witte variant van de brownie, maar wordt net even anders bereid. Cacaopoeder is een van de hoofdingrediënten van de brownie. Dit geeft de mooie donkere kleur aan het gebakje. Bij een blondie is dit net even anders. Bij de meeste blondies wordt witte chocolade gebruikt in plaats van pure chocolade. Sommige recepten laten de chocolade helemaal achterwege en gebruiken vanille en andere ingrediënten om een lekkere smeuïge blondie te bakken. Wanneer je dus zin hebt in een lekker alternatief kun je blondies bestellen. Ook blondies per post bestellen is mogelijk van verschillende smaken en aanvullende ingrediënten.

Brievenbus brownie cadeau doen

Wanneer je iemand wilt verrassen met een lekker gebakje kun je kiezen voor een brievenbus brownie met een persoonlijke toevoeging. Tijdens de bestelling kun je bijvoorbeeld een kaart toevoegen met een persoonlijk bericht. Hartstikke leuk om cadeau te doen als er iemand jarig is en je iets anders wilt laten bezorgen dan een verjaardagstaart. Een verjaardagstaart bestellen kan natuurlijk ook, maar wanneer je iets anders zoekt is de brievenbus brownie een mooi cadeau. Heeft de ontvanger huisdieren en wordt de bestelling op de deurmat bezorgd? Dan kun je beter kiezen voor een cadeaubon voor een brievenbus brownie. Op deze manier kan de ontvanger zelf brownies bestellen en de ontvangst afstemmen.

Brownies versturen en brownies bezorgen

Een brownie heeft een sterke structuur en blijft ook na het bakken mooi compact. Dit zorgt er ook voor dat het mogelijk is om een brownie in a box te versturen per post. Tijdens de bestelling kun je aangeven hoeveel stukjes je wilt bestellen en wanneer je de brownies wilt versturen. Brownies per post bezorgen gebeurt altijd in de brievenbus, mits het binnen de afmetingen van een brievenbuspakket blijft. Bij een grotere bestelling zal het formaat afwijken en moet er iemand thuis zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Brownies bezorgen op een adres met huisdieren? Houd er rekening mee dat brownies een lekkere geur afgeven en dit snel wordt opgemerkt door een huisdier.

brownies bestellen in a box

Alternatieve kleine gebakjes

Wanneer je iemand wilt verrassen met een heerlijk gebakje, maar geen brownies wilt versturen kun je ook kiezen voor petit fours. Dit zijn kleine gebakjes waar je eventueel een leuke foto aan toe kunt voegen. Een doosje petit fours zal alleen niet door de brievenbus bezorgd worden. De bezorging gebeurt namelijk gekoeld en het pakketje is te groot voor een brievenbus bezorging,  Taarten, brownies en andere gebakjes worden door heel Nederland bezorgd. Bijvoorbeeld Taart Groningen, Taart Assen, Taart Den Haag, Taart Utrecht & Taart Almere.

Taarten per post

De meeste taarten kun je niet door de brievenbus laten bezorgen. Toch zijn er een klein aantal specifieke taarten die wel door de brievenbus passen en op deze manier ook bezorgd worden. Bij taartenwinkel vind je verschillende geschenken per post. Deze taarten of geschenken passen allemaal door de brievenbus. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een chocoladetaart of een appeltaartje. Alle taarten hebben een klein formaat en zijn leuk om cadeau te doen. Bekijk hier het volledige assortiment met geschenken per post.

Ja, brownies kunnen echt bezorgd worden in de brievenbus. Doordat brownies doorgaans dun zijn passen ze prima in een brievenbus doosje en kunnen dus bezorgd worden in de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven om lekkere brownies te kunnen bestellen.

De prijs van brownies per post verschilt per smaak en webwinkel waar je bestelt. Je kunt al brownies bestellen vanaf € 12,-. Dit is zonder verzendkosten. De prijs van een box brownies kan oplopen tot zo'n € 20,- per bestelling, wanneer je exclusieve brownies wilt bestellen.

Er zijn verschillende soorten vegan brownies verkrijgbaar in verschillende smaken. Zo kun je kokos brownies bestellen of brownies met framboos of noten. Meerdere soorten vegan brownies bestellen is ook mogelijk. Dan ontvang je vegan brievenbus brownies met verschillende smaken in een pakketje.