Hmmmmm...

Fototaart bestellen

Het volgende feestje komt er weer aan. Jouw familie en al jouw vrienden zijn allemaal van plan om te komen en jij hebt een heerlijk feestmaal voorbereid speciaal voor jouw gasten. De verwachtingen zijn hooggespannen en je wilt natuurlijk een spetterend feest organiseren voor de gelegenheid. Nu het dessert nog, maar je wil niet zomaar een dessert, je wil iets speciaals. Er zijn natuurlijk talloze keuzes in desserts, maar er gaat niets boven een heerlijke taart. En niet zomaar een taart. Wat dacht je van een unieke en gepersonaliseerde lekkernij? Dat is absoluut mogelijk met het bestellen van een fototaart. Een fototaart bestellen doe je simpel met een paar klikken bij de lekkerste online bakkers.

Smile...

Wat is een fototaart

De naam zegt het uiteraard zelf: een fototaart is een taart met daarop een foto. Niet zomaar een foto, maar een zelfgekozen foto. Dit wil zeggen dat je je eigen gepersonaliseerde taart hebt op het feest. Is je kleine spruit jarig? Verras je kind met een unieke taart en bestel er dan eentje met de leukste en grappigste momenten van je kleine schat. Niets is leuker dan een taart met daarop beelden die iedereen blij maken. Wordt er iemand in de familie of van je vrienden 50 jaar? Wat dacht je van een kinderfoto van de jarige job? Of wil je gewoon een geslaagd taart bestellen? Als je een fototaart bestelt, wordt het dessert een mooi, verrassend en fotogeniek moment. Een fototaart bestellen is ideaal voor elk feestje.

fototaart bestellen

Vandaag nog een fototaart bestellen

Chocoladetaart met foto bestellen

De standaard fototaart wordt gemaakt met een romige slagroomtaart. Wanneer je een keer iets anders wilt kun je ook een fototaart bestellen met een andere smaak, zoals bijvoorbeeld chocolade. Een chocoladetaart met foto kun je net als alle andere taarten online bestellen. Na het kiezen van de taart kun je aangeven welke foto je wilt gebruiken door deze te uploaden naar de webwinkel. Natuurlijk kun je ook een chocoladetaart bestellen zonder foto.

Cupcakes en petit fours

Ook kleinere gebakjes, zoals cupcakes en petit fours kun je bestellen met een foto. Er zijn verschillende mogelijkheden voor cupcakes met foto. Cupcakes bestellen doe je net als alle andere taarten. Het enige verschil is dat je moet aangeven hoeveel cupcakes je precies wilt hebben. Bij petit fours geef je ook het aantal door. Er zijn vaste aantallen beschikbaar waar je uit kunt kiezen.

Mokka fototaart bestellen

Hoewel een slagroomtaart de taart onder de taarten is houden ook voor mensen van mokka. Een mokkataart wordt dan ook graag geserveerd naast de slagroomtaart. Het is daarom ook niet zo gek dat er ook mokka fototaarten zijn. Zo bestel je dus een lekkere mokkataart met een persoonlijke foto. Lekker om te serveren met een andere taart met foto bijvoorbeeld. Je kunt dan ook op beide taarten een andere foto plaatsen.

mokkataart met foto bestellen

Taart met foto bezorgen

Online kun je eenvoudig een taart bestellen en laten bezorgen op het gewenste adres. Ook bij een taart met foto is dit heel eenvoudig. Na het kiezen van de bakker kun je zelf een foto uploaden die je graag op de taart geplaatst wilt hebben. De foto op de taart zal geprint worden van eetbare ingrediënten. Zo kun je een taart met foto bestellen en helemaal op eten. Je hoeft niks weg te gooien. Bijna elke dag van de week worden taarten bezorgd door heel Nederland. Je kunt tijdens het bestellen van de taart met foto aangeven waar en wanneer je het pakket in ontvangst wilt nemen. Aangezien het een vers product betreft is het wel belangrijk dat er iemand aanwezig is om de fototaart in ontvangst te nemen.

Hoe wordt een fototaart gemaakt?

Het is natuurlijk ook altijd leuk om te weten hoe jouw bestelde fototaart nu juist gemaakt wordt. Voordat je een fototaart gaat bestellen, moet je eerst jouw foto uitkiezen voor op de taart. Laat je creativiteit de vrije loop en kies een beeldig plaatje van het feestvarken. Deze foto stuur je door naar de bakker van je taart. Als de bakker jouw foto heeft ontvangen, is het tijd om deze uit te printen. Dit gebeurt niet met een alledaagse printer, maar met een speciale versie ervan. Natuurlijk wordt jouw foto niet op papier gedrukt, maar op een lekkerder alternatief: marsepein of ouwel. Ouwel is beter gekend als ‘eetbaar papier’. In de supermarkt heb je dit vast en zeker wel al eens zien liggen.

Liever marsepein? Dat is zeker ook mogelijk. Wanneer het beeldige plaatje gedrukt wordt, wordt er natuurlijk geen gewone inkt gebruikt. Anders zou de foto niet eetbaar zijn. Voor een fototaart worden er kleurstoffen gebruikt om de foto af te drukken. Je kan deze ‘inkt’ dus gewoon op eten. De uitgeprinte foto moet nog even drogen en hierna kan het uitgesneden worden. De taart wordt ondertussen lekker versierd en afgewerkt met jouw eigen gekozen foto. Voila, klaar om te schitteren op jouw eigen feestje.

Fototaart bestellen voor jong en oud

De maatschappij is steeds meer visueel ingesteld. Beelden zeggen namelijk duizend keer meer dan woorden. We kennen ondertussen allemaal de taarten met allerlei boodschappen erop geschreven. Tijd voor wat visueel eten! Een fototaart bestellen is toepasselijk en leuk voor jong en oud. Een fototaart is niet alleen een unieke verrassing voor kinderfeestjes. Denk ook maar aan communiefeesten, lentefeesten, trouwfeesten, verjaardagen, jubileums enzovoort. Want het is uiteraard op elke leeftijd leuk om de mooiste herinneringen boven te halen en deze vast te leggen op de taart. Een verjaardagstaart bestellen met foto is zeker leuk voor een verjaardag.

Bestellen van fototaarten

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een fototaart zelf te maken, maar op een feestje wil je dat alles tip top in orde is. Je kan deze taak dus beter door iemand anders laten uitvoeren: bestel een fototaart. Er zijn genoeg specialisten in de buurt die voor jou een mooie, afgewerkte taart kunnen bezorgen. Alweer een zorg minder voor het feestje. Een fototaart bestellen is echter ook heel gemakkelijk. Zoek een onderneming in de buurt die een fototaart kan maken en bespreek jouw wensen van de taart op voorhand. Stuur je foto naar de maker en voor je het weet heb jij een unieke taart op jouw feestje.

Nu dat je alles weet over fototaarten, ben je klaar om een geweldige, gepersonaliseerde taart te gaan bestellen. Heb je alvast een ideaal plaatje in het achterhoofd om het volgend feestvarken te verrassen? Aarzel dan niet langer en contacteer een expert in de buurt om jouw fototaart te bestellen. Wees maar zeker dat je niet alleen het feestvarken verrast, maar ook de aanwezigen op het feest.

Ontwerp je eigen taart