Wanneer je iets te vieren hebt is het een mooi moment om gebak in huis te halen. Er zijn verschillende gelegenheden te bedenken waarvoor je gebak in huis kunt halen. Voor een verjaardag wordt vaak een verjaardagstaart besteld en voor bedrijfsevenementen bestellen we petit fours.  Hoewel je vrij bent in het kiezen van gebak houden we ons toch graag vast aan een thema. Een geslaagd taart bestellen doen we dan ook graag wanneer er iemand geslaagd is. Veel mensen slagen wel ergens voor en willen dit dan ook graag vieren met een geslaagd taart. Er zijn verschillende taarten verkrijgbaar waar je ook een persoonlijke boodschap aan toe kunt voegen. Dit maakt een geslaagd taart nog net iets mooier.

Geslaagd taart bestellen

Geslaagd taart bestellen

Lekkere taarten

Bekijk het volledige assortiment met thema taarten

BEKIJKEN

Geslaagd examen taart

Wanneer iemand geslaagd is voor zijn of haar examen is het leuk om een taart in huis te halen. Een geslaagd taart voor een schoolexamen bijvoorbeeld. Er zijn verschillende smaken te bestellen met diverse decoraties. Als je zelf creatief bent kun je een eigen afbeelding uploaden en een fototaart bestellen. Voor grotere groepen kun je het formaat van de taart aanpassen. Zo weet je zeker dat de taart groot genoeg is om iedereen te kunnen voorzien van een lekker stukje gebak.

Slagroomtaart als favoriet

Een slagroomtaart bestellen gebeurt doorgaans het meest en is ook uitermate geschikt als geslaagd taart. Een lekker luchtige cake met heerlijke vulling en topping van romige slagroom. Maar een taart moet niet alleen lekker zijn, deze moet ook voldoen aan het geslaagd thema. Dit gebeurt doorgaans door een afbeelding op de taart en wat extra versiering op het slagroom. Door het toevoegen van een persoonlijke boodschap of kaart maak je de taart nog persoonlijker. 

Geslaagd voor rijbewijs taart

Een geslaagd taart bestellen hoeft niet moeilijk te zijn, zeker niet wanneer je een geslaagd voor rijbewijs taart zoekt. Veel bakkers hebben namelijk standaard ontwerpen die je kunt gebruiken om iemand te feliciteren met zijn of haar rijbewijs. Door het toevoegen van je eigen boodschap maak je de geslaagd voor rijbewijs taart nog persoonlijker. Bekijk hier het assortiment taarten en kies het ontwerp die het beste aansluit bij jouw wensen.

Geslaagd taart bezorgen

Wanneer je een taart besteld en deze wilt laten bezorgen kun je tijdens je bestelling aangeven waar en wanneer de bezorging moet gebeuren. De bezorgdatum is afhankelijk van de winkel waar je de taart gaat bestellen. Alle bakkers bezorgen hun taarten gekoeld tot aan de voordeur. Wil je iemand verrassen met een lekkere taart? Wees er dan zeker van dat er iemand thuis is om de taart in ontvangst te kunnen nemen. Bij de meeste bezorgingen geldt, vandaag taart bestellen morgen in huis.

Hema en lokale bakkers

Ook bij de hema kun je terecht voor verschillende taarten. Op hun website kun je vooraf een bestelling plaatsen en deze later ophalen bij het hema filiaal bij jou in de buurt. De meeste lokale bakkers bieden ook een ontwerp service aan waar je eens binnen zou kunnen lopen om te vragen naar de mogelijkheden.

Topper toevoegen

Als een mooie taart niet volstaat kun je altijd nog extra decoratie toevoegen aan een taart. Zo zijn er toppers beschikbaar die je door middel van prikkers in de taart kunt prikken. Hier staat dan een leuke boodschap op om het gebak helemaal af te maken.

Ook voor de kleintjes

Een lekkere taart bestellen kan ook als kindertaart. Speciaal voor de kleintjes kun je een kindertaart bestellen en deze voorzien van een leuke geslaagd toevoeging. Bijvoorbeeld wanneer er iemand is geslaagd voor zijn of haar zwemdiploma.

Cadeautje als iemand niet thuis is

Ook wanneer je iemand wilt verrassen met een lekkernij, maar weet dat er niemand thuis is kun je degene verrassen. Er zijn speciale gebakjes beschikbaar die bezorgd worden in de brievenbus. Zo zijn er brownies per post die in een klein doosje in de brievenbus bezorgd worden.

Geslaagd taart bestellen

Lekkere taarten

Bekijk het volledige assortiment met thema taarten

BEKIJKEN