Een leuke kindertaart bestellen voor een verjaardag of andere gelegenheid. Er zijn verschillende taarten te vinden met een kinderthema. Zo kun je kiezen voor een unicorn kindertaart of k3 kinderkaart. Dit zijn enkele voorbeelden van verschillende taarten speciaal voor kinderen. De keuze van de beste kindertaart is afhankelijk van het thema waar je kind fan van is. Alle kindertaarten zijn speciaal bereid met de lekkerste ingrediënten voor kinderen. Verras je kind op zijn of haar volgende verjaardag en kies een lekkere kindertaart. Maak je keuze en kies voor een chocolade, slagroom of 3D taart. Vandaag een kindertaart bestellen is morgen al genieten.

Kindertaart bestellen unicorn drip cake

Woezel en pip taart

Kinder taarten

Bekijk het assortiment en kies uit de lekkerste taarten.

NAAR DE TAARTEN

Kindertaart unicorn

Een unicorn kindertaart is een populair thema. Doordat deze taarten altijd fraai worden opgemaakt en het een sprookjesachtige beleving heeft wordt hier vaak voor gekozen. De meest gekozen unicorn taart is de 3D variant. Een kindertaart unicorn met 3D elementen is altijd prachtig om te zien. Ook de 3D varianten zijn in verschillende ontwerpen verkrijgbaar. Zo zijn er eenhoorn drip cakes met spekjes en chocolade, maar ook taarten met een marsepeinen afwerking.

Chocolade, marsepein of slagroom

Er zijn verschillende ingrediënten waarmee een taart gemaakt kan worden. Zeker wanneer deze uit verschillende lagen bestaat. Zo kun je een kindertaart bestellen met veel slagroom en jam van verse vruchten. Of je kiest voor een chocolade kindertaart, waarbij dus chocolade de grootste rol speelt. Als je kiest voor een thema taart heb je vaak minder keuze qua smaak en bestaat de opmaak veelal uit marsepein. Op de website van de bakker worden altijd de ingrediënten per taart beschreven.

Hema kindertaart

Misschien wel de bekendste taartenwinkel is de Hema. Een Hema taart kun je altijd online bestellen en wordt dagelijks vers gemaakt. Dit geldt ook voor een Hema kindertaart. Er zijn verschillende Hema kindertaarten beschikbaar. Zo kun je kiezen uit verschillende slagroom fototaarten of een prachtige prinsesboltaart bijvoorbeeld. Sommige Hema kindertaarten kun je ook zelf nog verder versieren. Kies bijvoorbeeld voor een van de drip cakes en maak deze af met een eigen creatie.

Kindertaart bestellen en bezorgen

Het online taart bestellen is reuze eenvoudig. Kies de taart die je het lekkerst lijkt en geef tijdens de bestelling aan waar en wanneer je de taart wilt laten bezorgen. Op dezelfde manier kun je ook een kindertaart bestellen. Het maakt niet uit of je in Amsterdam, Den Haag, Groningen of Alkmaar woont. Alle kindertaarten worden dagvers en gekoeld bezorgd door heel Nederland. Meer informatie per taartenwinkel: Taart bestellen morgen in huis.

Leuke kindertaarten

Wanneer je zoekt naar een groot assortiment leuke kindertaarten kun je terecht bij Taartenwinkel, Besteltaart of Gefelicitaart. Al deze online winkels hebben een groot assortiment aan leuke kindertaarten. Je kiest bijvoorbeeld voor een K3 taart, Nijntje taart of paw patrol taart. Maar ook voor andere ontwerpen of een chocolade kindertaart kun je bij deze bakkers terecht. Je kiest eenvoudig welke leuke taart je wilt bestellen en laat deze bezorgen op het aangegeven adres.

Goedkope kindertaart bestellen

Een kindertaart bestellen kan behoorlijk prijzig zijn. Zo zijn de drip cakes, 3D thema taarten en speciale ontwerpen redelijk aan de prijs. Wanneer je zoekt naar een goedkoop, maar zeker niet minder leuk, ontwerp kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een slagroomtaart met foto. Een goedkope kindertaart bestellen kun je bij verschillende bakkers. Veel taartenwinkels hebben zelfs verschillende ontwerpen en thema’s voorbereid waar je uit kunt kiezen. Zo kun je dus een leuke goedkope kindertaart bestellen waar je kind evenveel van zal gaan genieten.

Dinosaurus kindertaart

Verjaardagstaarten

Er zijn verschillende verjaardagstaarten beschikbaar waarmee je je kind kunt verrassen. Een leuke verjaardagstaart is afhankelijke van het thema en de leeftijd. Zo kies je al snel voor een Nijntje taart voor iemand van 1 jaar en ga je voor iets stoerders, zoals een Paw Patrol taart voor iemand die ouder wordt. Laat je inspireren door het assortiment van de bakker en maak hieruit je keuze. Een verjaardagstaart voor een kind hoeft ook zeker niet duur te zijn. Je kunt zelf bepalen welke kindertaarten er binnen je budget passen.

Kindertaart bestellen met speciale wensen

Veelal kun je een taart voorzien van eigen wensen. Zo voeg je een persoonlijke boodschap of foto toe. Wanneer de taart bedoelt is als verjaardagstaart kun je ook het cijfer van de leeftijd toevoegen. Een mooie toevoeging die net even dat extraatje aan de taart geeft. Mocht je andere wensen hebben en kun je dit tijdens het bestellen niet aangeven, dan kun je altijd contact opnemen met de taartenwinkel om te kijken naar een oplossing.

unicorn kindertaart layercake goud

Kinder taarten

Bekijk het assortiment en kies uit de lekkerste taarten.

BEKIJKEN