Mega Mindy Taart

Wanneer je zoekt naar een speciale kindertaart en geen standaard verjaardagstaart wilt bestellen is een Mega Mindy taart erg leuk. De taart is mooi vormgegeven en is te bestellen in verschillende formaten, afhankelijk van het aantal gasten. Ook de speciaal ontworpen taarten worden met veel aandacht samengesteld met de beste ingrediënten. Verras je eigen kinderen of iemand anders met een overheerlijke taart.

Mega Mindy taart
Lekker

Mega mindy taart ingrediënten

Een mega mindy taart wordt ambachtelijk gebakken met alleen de beste ingrediënten. Doordat deze kindertaart bereid wordt op basis van een slagroomtaart is de taart een garantie tot succes. Met zachte cake, veel slagroom en gevuld met banketbakkersroom wordt hij kort voor het bezorgen gemaakt. De finishing touch vind je in de hazelnoten rand en de versiering van spekjes en snoepjes. 

Lekker

Bezorgen waar en wanneer jij wil

Een taart laten bezorgen op het gewenste adres gebeurt op de datum wanneer het jou uitkomt. Ook een mega mindy taart kun je laten bezorgen. Dit gebeurt dagelijks met een gekoeld transport. Het laten bezorgen op een ander adres, bijvoorbeeld als verrassing, is ook mogelijk. Het bezorgadres kun je tijdens het bestellen aangeven. 

Wie verras jij met een lekkere taart?

Surprise

Mega mindy taart als verrassing

Wil je iemand verrassen met een lekkere taart? Dan is het leuk om er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld een leuke chocolade tekst op de taart, een brief of een feestelijk kaartje. Tijdens het bestellen kun je aangeven op welke manier je de taart wilt voorzien van een persoonlijk tintje. 

Creatief

Maak zelf een mooie taart

Wanneer je zelf creatief bent en een prachtige mega mindy creatie wilt maken, dan is dit ook mogelijk. Zo zijn er verschillende taart soorten te bestellen waar je een foto aan kunt toevoegen. Upload je eigen creatie en maak zelf een fototaart. Ook kun je eens kijken welke taarten er nog meer verkrijgbaar zijn speciaal voor kinderen. Kies uit 3D taarten, marsepein taarten en verschillende soorten dripcakes, zoals een unicorn taart

Bekijk snel het volledige assortiment