Nijntje Taart

Nijntje is erg populair bij jonge kinderen. Eigenlijk is nijntje ook het meest bekende konijntje van Nederland. Daarom is het des te leuker om iemand te verrassen met een nijntje taart. Een nijntje taart kun je online bestellen. Er zijn verschillende taarten beschikbaar met een nijntje decoratie. Wanneer je je bestelling de morgen in huis wilt hebben, is het belangrijk dat je de taart tijdig bestelt.

Nijntje taart 1 jaar bestellen marcepein

Nijntje taart 1 jaar

Een nijntje taart bestellen gebeurt meestal op de eerste verjaardag van een kind. Nijntje is namelijk het meest populair bij kinderen rond 1 jaar. Een nijntje taart met een 1 jaar logo of versiering is dan ook een mooie aanvulling. Als je een leuke verjaardagstaart zoekt voor iemand die voor het eerst jarig is, dan slaag je zeker met een nijntje taart. Ook voor een verjaardag op een later moment kun je natuurlijk voor deze taart kiezen.

Taart en decoratie

Er zijn verschillende soorten taart te bestellen. Ook wanneer je kiest voor een nijntje taart. De meest gekozen is de traditionele slagroomtaart met decoratie van nijntje. Dit kan in 3D zijn, maar ook als fototaart. Bij een fototaart kun je zelf ook een eigen ontwerp gebruiken en deze digitaal versturen naar de bakker. Een 3D layercake is ook mogelijk, maar deze zijn in vergelijking met een fototaart wel veel duurder.

Wie verras jij met een lekkere taart?

Nijntje taart bestellen

Online bestel je eenvoudig verschillende soorten taart. Ook een nijntje taart bestellen behoort tot de mogelijkheden. De taarten worden dagelijks vers bereid en gekoeld bezorgd. Een taart online bestellen begint bij het selecteren van de gewenste taart en het toevoegen van een eventuele persoonlijke boodschap. Ook het laten bezorgen op een ander adres is mogelijk, als je bijvoorbeeld iemand wilt verrassen. 

Alternatieve taarten

Kun je de gewenste taart niet vinden? Dan is het misschien leuk om te kijken naar de alternatieven. Zo kun je zelf aan de slag gaan met het maken van je eigen taart of uitwijken naar een ander thema. Wanneer je zoekt naar een verjaardagstaart voor een ouder meisje is misschien een mega mindy taart leuk. Of je kiest voor een 3D unicorn taart. Er zijn voldoende alternatieven te vinden en alle taarten zijn even lekker.

Bekijk snel het volledige assortiment