Een populaire verjaardagstaart voor een kinderverjaardag is een Paw Patrol taart. Met een paw patrol taart scoor je op elke kinderverjaardag. De stoere pups van paw patrol scoren hoge ogen bij jonge kinderen en zijn daarom des te leuker om cadeau te doen als prachtige taart. Er zijn verschillende taarten beschikbaar met de pups. Je kunt kiezen voor een prachtige 3D taart of een mooie slagroomtaart met een foto van Paw Patrol. Wanneer je kind helemaal fan is van de animatieserie is het bestellen van deze taart zeker een succes. Een taart bestellen morgen in huis is met een kindertaart ook mogelijk.

vierkante taart paw patrol

Paw Patrol

Taart kiezen

Check het assortiment en kies uit de lekkerste en mooiste taarten.

NAAR DE TAARTEN

Paw Patrol taart bestellen

Een Paw Patrol taart kun je op verschillende manieren in huis halen. Wanneer je creatief bent kun je zelf een taart maken of kopen bij de plaatselijke bakker of supermarkt. Helaas hebben niet alle bakkers een Paw Patrol creatie in het assortiment. Een paw patrol taart bestellen doe je daarom ook beter online. Er zijn maar een klein aantal bakkers beschikbaar die dit gebak in het assortiment hebben en de taart bezorgen door heel Nederland. Deze bakker maakt prachtige taarten en bezorgd ze dagvers en gekoeld op het aangegeven adres. Een lekkere taart in heel Nederland bezorgd op het aangegeven adres.

Taart met afbeelding bestellen

De meest gekozen paw patrol taart is de 3D taart. Doordat de 3D taart is opgebouwd uit verschillende lagen en 3D elementen bevat is het een prachtige taart. Naast dat de taart prachtig is om te zien smaakt hij ook nog eens verrukkelijk. Ook zijn er andere taarten verkrijgbaar waar je een creatie van de pups aan toe zou kunnen voegen. Je kunt bijvoorbeeld een slagroomtaart bestellen en deze voorzien van een paw patrol afbeelding. Door het kiezen van een fototaart voeg je dus zelf een afbeelding toe en heb je meer keuze uit verschillende smaken gebak. Kies hier de lekkerste taart en voeg zelf een afbeelding toe.

3D Paw Patrol taart

Naast dat een taart heerlijk moet smaken mag hij er ook fantastisch uitzien. Dit is zeker het geval wanneer je een 3D paw patrol taart bestelt. 3D taarten zijn opgebouwd uit verschillende lagen en hebben elementen waardoor de taart 3D wordt. De 3D pups zijn gemaakt van eetbare ingrediënten en kunnen dus ook opgegeten worden. De buitenkant van deze taart is gemaakt van marsepein. De taart is gevuld met luchtige cake en romige aardbeislagroom vulling. Deze luxe taarten zijn van het hoogste kwaliteit, maar ook duurder dan een simpele taart.

Paw Patrol taart 3D

Taart bezorgen

Wanneer je een taart online gaat bestellen zal deze op het gewenste adres bezorgd worden. Tijdens de bestelling kun je niet alleen aangeven waar de taart bezorgd moet worden, maar ook wanneer. Door het aangeven van een datum inclusief tijdsvak weet je zeker dat je de taart in ontvangst kunt nemen. Het transport is altijd gekoeld en de taarten worden dagvers bereid. Als het Paw Patrol gebak op een ander adres afgeleverd moet worden moet je er wel aan denken dat er iemand aanwezig moet zijn om de taart in ontvangst te kunnen nemen. Aangezien het om een vers product gaat is het niet mogelijk om een dag later de taart opnieuw te bezorgen.

Liever een andere kindertaart?

Een kindertaart bestellen is sinds het internet niet meer zo lastig. Er zijn verschillende taart creaties te vinden die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een kinderverjaardag. Bestel een mega mindy taart, nijntje taart, peppa pig taart of prinsessentaart bestellen. Online bekijk je het complete assortiment van een taartenwinkel. Maak de taart helemaal speciaal door het toevoegen van een eigen foto of voeg een leuke kaart toe met een boodschap. Ook de bezorging hoef je niet meer zelf te doen. Door het adres op te geven van de ontvanger wordt verrassing bezorgt op het aangegeven adres.

Paw Patrol

Taart kiezen

Check het assortiment en kies uit de lekkerste en mooiste taarten.

NAAR DE TAARTEN