Paw Patrol Taart

Een populaire verjaardagstaart voor een kinderverjaardag is een Paw Patrol taart. Met een paw patrol taart scoor je op elke kinderverjaardag. De stoere pups van paw patrol scoren hoge ogen bij jonge kinderen en zijn daarom des te leuker om cadeau te doen als prachtige taart. Er zijn verschillende taarten beschikbaar met de pups. Je kunt kiezen voor een prachtige 3D taart of een mooie slagroomtaart met een foto van Paw Patrol. Wanneer je kind helemaal fan is van de animatieserie is het bestellen van deze taart zeker een succes.

vierkante taart paw patrol

Paw Patrol

Taart kiezen

Check het assortiment en kies uit de lekkerste en mooiste taarten.

NAAR DE TAARTEN

Paw Patrol taart bestellen

Een Paw Patrol taart kun je op verschillende manieren in huis halen. Wanneer je creatief bent kun je zelf een taart maken of kopen bij de plaatselijke bakker of supermarkt. Helaas hebben niet alle bakkers een Paw Patrol creatie in het assortiment. Een paw patrol taart bestellen doe je daarom ook beter online. Er zijn maar een klein aantal bakkers beschikbaar die dit gebak in het assortiment hebben en deze bezorgen door heel Nederland. Deze bakker maakt prachtige taarten en bezorgd deze dagvers en gekoeld op het aangegeven adres.

Taart met afbeelding bestellen

De meest gekozen paw patrol taart is de 3D taart. Doordat de 3D taart is opgebouwd uit verschillende lagen en 3D elementen bevat is het een prachtige taart. Naast dat de taart prachtig is om te zien smaakt hij ook nog eens verrukkelijk. Ook zijn er andere taarten verkrijgbaar waar je een creatie van de pups aan toe zou kunnen voegen. Je kunt bijvoorbeeld een slagroomtaart bestellen en deze voorzien van een paw patrol afbeelding. Door het kiezen van een fototaart voeg je dus zelf een afbeelding toe en heb je meer keuze uit verschillende smaken gebak. Kies hier de lekkerste taart en voeg zelf een afbeelding toe.

3D Paw Patrol taart

Naast dat een taart heerlijk moet smaken mag hij er ook fantastisch uitzien. Dit is zeker het geval wanneer je een 3D paw patrol taart bestelt. 3D taarten zijn opgebouwd uit verschillende lagen en hebben elementen waardoor de taart 3D wordt. De 3D pups zijn gemaakt van eetbare ingrediënten en kunnen dus ook opgegeten worden. De buitenkant van deze taart is gemaakt van marsepein. De taart is gevuld met luchtige cake en romige aardbeislagroom vulling.

Paw Patrol taart 3D

Taart laten bezorgen

Wanneer je een taart online bestelt zal deze op het gewenste adres bezorgd worden. Tijdens de bestelling kun je niet alleen aangeven waar de taart bezorgt moet worden, maar ook wanneer. Door het aangeven van een datum inclusief tijdsvak weet je zeker dat je de taart in ontvangst kunt nemen. Het transport is altijd gekoeld en de taarten worden dagvers bereid.

Liever een andere kindertaart?

Een kindertaart bestellen is sinds het internet niet meer zo lastig. Er zijn verschillende taart creaties te vinden die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een kinderverjaardag. Bestel bijvoorbeeld een mega mindy taart, nijntje taart of andere creatie. Online bekijk je het complete assortiment van een taartenwinkel.

Paw Patrol

Taart kiezen

Check het assortiment en kies uit de lekkerste en mooiste taarten.

NAAR DE TAARTEN