Heerlijk

Petit Fours

Kleine gebakjes worden ook wel petit fours genoemd. Deze kleine taartjes worden vaak geserveerd bij een hightea. De kleine gebakjes hebben verschillende vormen en bestaan uit diverse ingrediënten. Deze eenhaps taart wordt ook steeds vaker geserveerd op verjaardagen. Wanneer je meerdere smaken petit fours bestelt kun je je gasten variatie bieden. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten verkrijgbaar, zoals kleine appeltaartjes en mini vlaaien. De kleine gebakjes worden vaak versierd met slagroom, chocolade figuurtjes of met een eigen foto. Een ideale traktatie voor elke gelegenheid. 

petit fours bestellen
Luxe petit fours

Lekkere luxe petit fours

Bestel heerlijke petit fours met of zonder eigen ontwerp. Vers bereid met de lekkerste ingrediënten. Kies uit verschillende kleine gebakjes.

MEER INFORMATIE

petit fours
Lekker

Petit Fours Bestellen

Als je iets te vieren hebt wil je natuurlijk trakteren. Met een variatie aan kleine gebakjes weet je zeker dat iedereen zal smullen. Er zijn verschillende manieren om gebakjes te bestellen. Je kunt ze kopen bij de plaatselijke bakker of supermarkt. Ook is het mogelijk om de kleine gebakjes online te kopen. Petit fours bestellen bij een online winkel is erg eenvoudig. Na het plaatsen van je online bestelling zullen de gebakjes geleverd worden op de aangegeven datum. Je hoeft de deur dus niet meer uit om gebak in huis te halen. Ook bezorging op een ander adres is mogelijk. Petit fours bestellen als traktatie op je werk bijvoorbeeld. Of verras eens iemand anders met een doos heerlijke gebakjes. Tijdens het bestellen geef je het gewenste aantal gebakjes aan en het bezorgadres. Vaak is een combinatie van meerdere smaken ook mogelijk. 

Welke gebakjes kies jij?

Hema

Niet alleen kun je bij de hema taart bestellen, maar ook andere heerlijke gebakjes. De hema heeft ook een assortiment aan mini taartjes. Van mini tompouces tot aan een variatie van kleine gebakjes. Petit fours van hema worden elke dag vers bereid en sommige gebakjes kun je voorzien van een eigen foto. Wanneer je een keer iets anders wilt dan een hema taart kun je kiezen voor petit fours van hema. De mini gebakjes zijn niet per stuk te bestellen. Ook vind je bij de hema een aantal voorverpakte gebakjes van marsepein, chocolade of lemon curd. Extra leuk om eens mee te nemen of cadeau te doen.

Kleine gebakjes met logo

De kleine gebakjes zijn tegenwoordig ook erg populair bij bedrijven. Het is namelijk mogelijk om petit fours met logo te bestellen. Dit is erg leuk wanneer je iets te vieren hebt met je bedrijf of je werknemers en collega’s wilt verrassen met een opvallend gebakje. Grote bestellingen petit fours met logo gebeurt ook steeds vaker bij bedrijfsfeesten. Zo heb je een ruime variatie aan gebakjes, hoef je de taart niet meer aan te snijden en weet je zeker dat iedereen je logo ziet. Kleine gebakjes met logo dienen naast de lekkere verrassing dus ook als reclame boodschap. Voor veel bedrijven is dit een win win situatie. Diverse bakkers bieden een groot assortiment gebak aan waar je je logo aan toe kunt voegen. Dit kan bijvoorbeeld bij Taartenwinkel en Besteltaart. In plaats van een logo toevoegen zou je ook een foto kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een foto van de jarige job op zijn verjaardag.

Petit fours met foto

Er is niks leuker dan gebakjes te voorzien van een persoonlijke touch. Zo kun je de petit fours bestellen met een foto. Deze kleinen foto gebakjes hebben dezelfde smaak en worden ook op dezelfde wijze gemaakt. Aan de bovenkant van het gebakje wordt een foto toegevoegd. De foto op het gebakje is gemaakt van eetbaar materiaal. Net als met een logo kun je petit fours met foto bij verschillende bakkers bestellen. Tijdens het bestelproces kun je ook aangeven hoeveel taartjes je precies wilt bestellen. Na het kiezen van het aantal en het doorsturen van de foto geef je het gewenste adres op voor de bezorging. Wanneer je iets groters zoekt dan petit fours kun je beter een fototaart bestellen.

Recept en ingrediënten

Kleine gebakjes worden op verschillende manieren bereid met diverse ingrediënten. Per bakker verschilt het recept. De meeste petit fours bestaan uit een aantal lagen zachte cake met romige vulling. Naar gelang welk gebakje je bestelt, wordt deze voorzien van slagroom, fruit of marsepein. Bij het bestellen van een variatie box zul je gebakjes ontvangen gemaakt van verschillende ingrediënten. Tijdens je bestelling kun je zien welke ingrediënten erin verwerkt zijn.

De lekkerste gebakjes vers bezorgd

Hoe groot is een petit four?

Een petit four is een klein gebakje. Zo klein dat die min of meer in een hap gegeten kan worden. Hoe groot een petit four is, is afhankelijk van het gebakje zelf. Doorgaans is de afmeting zo’n 4 x 4 centimeter. Makkelijk vast te houden in een hand en te eten zonder bestek.

Wat kost een petit four?

De prijzen van gebak verschillen per bakker. Dit ligt aan de ingrediënten die er gebruikt worden en tijd die de bakker nodig is om de verwennerij te maken. De prijs van een petit four verschilt dan ook. Zo kun je bij Hema al kleine gebakjes bestellen voor € 0,90 per stuk, wanneer je er 12 stuks bestelt. Als je luxere petit fours wilt bestellen zijn deze duurder. De prijzen varieren tussen de € 1,50 en € 5,00. Ook is de prijs afhankelijk van de soort en of je een logo of foto wilt toevoegen. Bij grotere bestellingen wordt de prijs vaak goedkoper. Des te meer je besteld, des te goedkoper het wordt.

Waar koop je kleine gebakjes?

Bijna elke bakker heeft kleine gebakjes in zijn assortiment. Wanneer je petit fours wilt bekijken en vergelijken kun je op het internet verschillende bakkers vinden. Je kunt ze onder andere bestellen bij Taartenwinkel, Besteltaart & Gefelicitaart. Deze online winkels bezorgen de petit fours op het aangegeven aders.