Petit fours bestellen

Heerlijk
_

Petit Fours

Kleine gebakjes worden ook wel petit fours genoemd. Deze kleine taartjes worden vaak geserveerd bij een hightea. De kleine gebakjes hebben verschillende vormen en bestaan uit diverse ingrediënten. Deze eenhaps taart wordt ook steeds vaker geserveerd op verjaardagen. Wanneer je meerdere smaken petit fours bestelt kun je je gasten variatie bieden. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten verkrijgbaar, zoals kleine appeltaartjes en mini vlaaien. De kleine gebakjes worden vaak versierd met slagroom, chocolade figuurtjes of met een eigen foto. Een ideale traktatie voor elke gelegenheid. 

petit fours bestellen
petit fours
Lekker
_

Petit Fours Bestellen

Als je iets te vieren hebt wil je natuurlijk trakteren. Met een variatie aan kleine gebakjes weet je zeker dat iedereen zal smullen. Er zijn verschillende manieren om gebakjes te bestellen. Je kunt ze kopen bij de plaatselijke bakker of supermarkt. Ook is het mogelijk om de kleine gebakjes online te kopen. Petit fours bestellen bij een online winkel is erg eenvoudig. Na het plaatsen van je online bestelling zullen de gebakjes geleverd worden op de aangegeven datum. Je hoeft de deur dus niet meer uit om gebak in huis te halen. Ook bezorging op een ander adres is mogelijk. Petit fours bestellen als traktatie op je werk bijvoorbeeld. Of verras eens iemand anders met een doos heerlijke gebakjes. Tijdens het bestellen geef je het gewenste aantal gebakjes aan en het bezorgadres. Vaak is een combinatie van meerdere smaken ook mogelijk. 

Welke gebakjes kies jij?

_

Petit Fours Hema

Niet alleen kun je bij de hema taart bestellen, maar ook andere heerlijke gebakjes. De hema heeft ook een assortiment aan mini taartjes. Van mini tompouces tot aan een variatie van kleine gebakjes. Petit fours van hema worden elke dag vers bereid en sommige gebakjes kun je voorzien van een eigen foto. Wanneer je een keer iets anders wilt dan een hema taart kun je kiezen voor petit fours van hema. De mini gebakjes zijn niet per stuk te bestellen. Ook vind je bij de hema een aantal voorverpakte gebakjes van marsepein, chocolade of lemon curd. Extra leuk om eens mee te nemen of cadeau te doen.

_

Kleine gebakjes met logo

De kleine gebakjes zijn tegenwoordig ook erg populair bij bedrijven. Het is namelijk mogelijk om petit fours met logo te bestellen. Dit is erg leuk wanneer je iets te vieren hebt met je bedrijf of je werknemers en collega’s wilt verrassen met een opvallend gebakje. Grote bestellingen petit fours met logo gebeurt ook steeds vaker bij bedrijfsfeesten. Zo heb je een ruime variatie aan gebakjes, hoef je de taart niet meer aan te snijden en weet je zeker dat iedereen je logo ziet. Kleine gebakjes met logo dienen naast de lekkere verrassing dus ook als reclame boodschap. Voor veel bedrijven is dit een win win situatie. Diverse bakkers bieden een groot assortiment gebak aan waar je je logo aan toe kunt voegen. Dit kan bijvoorbeeld bij Taartenwinkel en Besteltaart. In plaats van een logo toevoegen zou je ook een foto kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een foto van de jarige job op zijn verjaardag.

De lekkerste gebakjes vers bezorgd

€ 7,50 korting op je bestelling?

MEER INFO