Elk jaar vieren we in Nederland Sinterklaas op 5 december. Traditioneel komt de beste man een aantal dagen voor 5 december aan per boot. De intocht van Sinterklaas vieren we groots, net als pakjesavond. Op beide avonden, of de tussenliggende dagen, bestellen we dan ook graag een Sinterklaas taart om deze dagen nog wat lekkerder te maken. Wanneer je een Sinterklaas taart wilt bestellen heb je keuze uit verschillende soorten. Zo zijn er speciaal ontworpen pepernoot taarten verkrijgbaar, maar ook layered cakes met grote chocolade letters.

sinterklaas taart

boek van sinterklaas

Sinterklaas taarten

Bekijk het volledige assortiment met Sinterklaas taarten en bestel ruim op tijd.

BEKIJKEN

Sinterklaas taart bestellen

De sinterklaas taart is een echt seizoensgebonden gebak. De sint taart wordt alleen bereid in de weken wanneer wij sinterklaas vieren in Nederland. Een Sinterklaas taart bestellen kan dan ook alleen in deze periode. Wel kun je kiezen uit verschillende soorten en smaken. Wanneer je zeker wilt zijn van een sinterklaas taart op een bepaalde datum is het verstanding om deze ruim voor die tijd te bestellen. Een taart bestellen doe je eenvoudig en veilig online.

Pepernoten taart

De Sinterklaas taart is verkrijgbaar in verschillende soorten en smaken. Een populaire variant is de pepernoten taart. Een pepernoten taart smaakt naar kruidnoten en is hiermee ook versiert. Een lekkere verrassing wanneer je een keer iets anders wilt serveren dan een taart van de bekende smaken. Als je niet van pepernoten houdt kun je natuurlijk ook kiezen voor een Sinterklaas chocoladetaart of slagroomtaart. Neem eens een kijkje bij deze bakker en bestel een lekkere taart voor Sinterklaas.

Stoomboot en  andere kleine gebakjes

Naast de grote taarten die je zelf moet aansnijden kun je ook kiezen voor kleine gebakjes in het Sinterklaas thema. Zo zijn er stoomboot gebakjes verkrijgbaar, versierde donuts en sint macarons. Een lekker alternatief wanneer je zoekt naar kleine gebakjes in verschillende smaken. In de laatste maanden van het jaar is er een groot assortiment beschikbaar met lekkere sint gebakjes en taarten. Klik hier om het assortiment te bekijken.

Sinterklaastaart maken

Als je een beetje creatief bent kun je een Sinterklaastaart maken in plaats van een kant en klare taart bestellen. Er zijn verschillende manieren om een sinterklaastaart te maken. Je kunt kiezen voor een fototaart en deze voorzien van een prachtige sint afbeelding of je maakt een volledig eigen taart met bijvoorbeeld fondant, layer cakes en pepernoten creme.

Drip Sinterklaas taart

Drip cakes zijn erg populair, aangezien ze er zo prachtig uitzien. Bij een drip cake taart lijkt het net of dat er druppels van de rand aflopen, vandaar ook de naam drip cake. Tijdens Sinterklaas zijn er ook speciale Sint drip cakes verkrijgbaar. Met deze drip cakes weet je zeker dat je een smaakvolle pakjesavond zult beleven. Ook de drip cakes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten.

sinterklaas drip taart

boek van sinterklaas taart

Boek van Sinterklaas

Doordat Sinterklaas een breed thema is zijn er ook taart creaties verkrijgbaar die erg uiteen lopen. Naast de drip cakes, sint macarons en pepernoten taart kun je ook kiezen voor een taart die er uitziet als het boek van Sinterklaas. Een lekkere taart van vanille cake, slagroom en marsepein. Verras jezelf en kinderen met deze mooie creatie.

sinterklaas taart

Sinterklaas taarten

Nog meer lekkere thema taarten! Check het volledige assortiment.

BEKIJKEN