Slagroom

Een slagroomtaart is een van de meeste bestelde taarten. Een slagroomtaart bestellen gebeurt voor vele verscheidene gelegenheden. Door de zoete smaak van slagroom en de krokante buitenkant is dit een veelgekozen taart. Hedendaags bestaan er tal van varianten op het origineel. Zo kun je fruit, chocolade, bakkersroom of extra nootjes toevoegen aan de originele slagroomtaart. De moderne bakkers maken er een strijd van om de beste variant te produceren. Een lekkere slagroomtaart bestellen doe je online bij de beste bakkers.

slagroomtaart bestellen

Lekkere slagroomtaart bestellen

Door de grote hoeveelheid bakkers is het soms lastig bepalen welke slagroomtaart nou het aller lekkerste is. Een slagroomtaart bestellen via deze website is een gegarandeerd succes. De taarten zijn voor die tijd uitgebreid getest en worden alleen toegevoegd als deze compleet voldoen aan alle smaak criteria. Door de simpele stappen te doorlopen kun je eenvoudig je wensen toevoegen en jouw taart bestellen

Hoeveel stukjes?

Het aantal stukjes waarin de slagroomtaart gesneden moet worden verschilt per aangelegenheid. Vaak is een standaard taart net te klein of er blijft teveel over na afloop. Dit is natuurlijk erg zonde. Een lekkere slagroomtaart bestellen op het juiste formaat is daarom veel verstandiger. Via het online bestelformulier kun je aangeven hoeveel personen je verwacht en hier wordt het formaat van de slagroomtaart op aangepast.

Zin in een overheerlijke taart?

Slagroomtaart 40 personen

Ook voor grote groepen is een slagroomtaart een lekkere keuze. Een slagroomtaart voor 40 personen bestel je net zo eenvoudig als voor 10 personen. Geef tijdens je bestelling het aantal personen door en de slagroomtaart zal hierop worden aangepast. Ook bij 40 personen is het mogelijk om een foto aan de taart toe te voegen. Heb je een taart nodig voor nog meer mensen? Dan kun je de grote van de taart laten aanpassen per 10 personen. Zo bestel je een extra grote slagroomtaart ook bijvoorbeeld voor 200 personen. Wil je liever variatie in de gebakjes? Dan zijn de petit fours misschien iets voor jou.

Slagroomtaart bestellen met foto

Het personaliseren van je eigen taart is heel modern. We willen namelijk een tekst of een foto toevoegen om onze boodschap over te kunnen brengen. Een slagroomtaart bestellen doe je het snelste online, ook met je eigen foto of tekst. Na een paar klikken geef je het formaat aan, de eventuele extra’s die je zou willen toevoegen en upload je eenvoudig je foto. Een slagroomtaart bestellen met foto is erg eenvoudig en net zo lekker als je gewend bent. Door het toevoegen van je eigen foto wordt de taart extra speciaal.

Uniek in zijn soort

De slagroomtaart is al jaren favoriet en ideaal om je gasten voor te zetten bij een verjaardag, bruiloft of jubileum. De luchtige biscuit lagen gevuld met heerlijke slagroom en fruit maken deze taart geschikt voor elk feestje. Door zijn luchtigheid, romige structuur en krokante rand is deze taart uniek in zijn soort.

Verrassing? Slagroomtaart!

Naast jezelf en je gasten te verwennen met een heerlijke slagroomtaart, kun je er ook voor kiezen om een slagroomtaart te bestellen voor een ander. Verras een familielid, vriend of buurvrouw met een lekkere taart. Een taart bestellen voor een ander is een geweldige verrassing voor iedereen. Je kunt er zelfs een kaart aan toevoegen met een leuke boodschap, zodat de ontvanger weet dat jij de afzender bent. Stuur een keer iets anders dan een bosje bloemen, kies voor een slagroomtaart.

Slagroomtaart van de Hema

Een traditionele slagroomtaart bestellen bij de Hema doen jaarlijks duizenden mensen. De slagroomtaart van Hema is extra luchtig, gevuld met banketvulling en frambozenjam en heeft een overheerlijke hazelnoot rand. De taart is verder voorzien van lekkere chocolaatjes en seizoensfruit. Hema werkt altijd met verse producten, hierdoor kunnen de soorten fruit afwijken per seizoen. Naast de slagroomtaart kun je ook andere overheerlijke taarten bestellen bij de Hema, zoals chocoladetaart of appeltaart.

slagroomtaart bestellen hazelnoot

Zin in een lekkere slagroomtaart?