valentijnstaart bestellen

14 februari vieren wij de dag van de liefde. Dit doen we elk jaar weer. Veel mensen geven op valentijn een beetje extra aandacht aan hun geliefde(n). Dit gebeurt vaak met een boeket bloemen, wat extra aandacht of een overheerlijke valentijnstaart. Het spreekwoord is natuurlijk niet voor niets; De liefde gaat door de maag. Een valentijnstaart bestellen met een bijzondere boodschap is elk jaar weer een favoriet. Een hartvormige taart of een normale slagroomtaart met een eigen twist. Er komen dan ook steeds meer taarten op de markt die geschikt zijn voor valentijn, maar ook wanneer je op een andere dag je geliefde(n) wilt verrassen met een lekker gebaar. Wij hebben een aantal taarten voor jou geselecteerd waarmee jij valentijn tot een waar succes maakt.

 

taart op bord met slagroom

Valentijnstaart bestellen

Verras je geliefde dit jaar met een lekkere taart voor valentijn. Ruime keuze en succes gegarandeerd!

NAAR DE TAARTEN

 

Red hart valentijnstaart bestellen

valentijn taart bestellen red hardEen van de lekkerste maar ook zeker een van de mooiste hartvormige taarten is de Red hart taart van taartenwinkel. De taart bestaat uit een aantal lekkere lagen cake met vulling die in een prachtig vormgegeven taart is uitgesneden. Boven op de taart worden nog een aantal kleine hartjes toegevoegd en kun je als finishing-touch de naam plaatsen van je valentijn. Een valentijnstaart bestellen voor je geliefde waarmee je zeker succes hebt.

Red Velvet Hart

De hartvormige taarten zijn natuurlijk favoriet, het oog wil namelijk ook wat. De Red Velvet hart taart van besteltaart.nl voldoet aan alle eisen. De taart ziet er prachtig uit en smaakt ook nog eens overheerlijk. Een liefdevolle traktatie gemaakt uit 2 layers cake, slagroomvulling en witte chocolade. De Red Velvet hart taart is geschikt voor ongeveer 6 personen. Deze valentijnstaart bestellen doe je bij besteltaart.nl.

Choco Hart Cupcakes

choco hart cupcakes valentijnWanneer je een valentijnstaart wilt bestellen kun je ook kiezen voor een alternatieve lekkernij, zoals bijvoorbeeld cupcakes van taartenwinkel. Overheerlijke Choco cupcakes met een klein hartje on-top. Een lekkere verrassing waarmee je ook een grotere groep kunt plezieren. De cupcakes bestaan uit chocoladecake, vanilletopping, carameldruppels en crunch. Andere cupcakes bestellen met een liefdevolle twist kan natuurlijk ook. Maar ook met cupcakes maak je valentijn tot een succes.

Valentijnstaart bestellen

Wanneer je toch liever kiest voor een andere taart kun je bij Taartenwinkel of Besteltaart terecht. Beide banketbakkers hebben een groot assortiment van lekkere valentijnstaarten. Klik op onderstaande logo’s voor een compleet overzicht van hun valentijn assortiment.

Taartenwinkel logo new
besteltaart logo

Het is niet mogelijk om te reageren