Vandaag taart bestellen, morgen in huis

Een snelle bezorging is tegenwoordig wenselijk. Er zijn zelfs webwinkels die “zelfde dag bezorging” aanbieden. Ook wanneer je een taart bestelt mag je bij veel bakkers een levering verwachten met “Vandaag taart bestellen, morgen in huis”. De voorwaarden van een “eerstvolgende dag levering” wijkt per bakker af. Wij hebben een aantal taarten aanbieders voor je op een rijtje gezet met hun bezorg voorwaarden. 

Vandaag taart bestellen, morgen in huis bij Taartenwinkel

Een van de grootste online taarten verkopers is Taartenwinkel.nl. Een ruim assortiment met verschillende soorten taart. Naast de uitgebreide keuze bieden ze ook een perfecte bezorging aan. Elke dag bezorgen ze taarten door heel Nederland. Dit gebeurt met gekoeld transport. De levervoorwaarden zijn ook erg duidelijk, namelijk vandaag taart bestellen, morgen in huis, mits je voor 18:00 uur bestelt. Tijdens het afronden van je bestelling kun je een tijdvak aangeven wanneer dat jij de taart bezorgt wilt hebben. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gekozen tijdvak. Een taart bezorgen op een afwijkend adres is ook mogelijk.

Vandaag taart bestellen, morgen in huisJa
Voor welk tijdstip bestellen18:00 uur
Gekoeld transportJa
Tijdvakken waar je uit kunt kiezenJa
Zaterdag bezorgingJa
Zondag bezorgingNee
Zelf andere datum kiezen voor bezorgingJa
Zelf taart afhalenNee
Bestelling volgen met track & traceJa
Minimale bezorgkosten€ 3,95
Maximal bezorgkosten€ 9,95

Meer informatie taartenwinkel.nl

 

Bij Besteltaart kun je ook afhalen

De taarten van besteltaart.nl worden elke dag vers bereid in Haarlem. Vanuit Haarlem worden hun taarten ook elke dag gekoeld bezorgt door heel Nederland. Naast de dagelijkse bezorging kun je bij besteltaart.nl ook je taart afhalen. Woon je niet in de buurt van Haarlem, dan is de vandaag taart bestellen, morgen in huis levering een betere optie. Ook deze bakker heeft duidelijke leveringsvoorwaarden en tijdvakken waar je uit kunt kiezen. De bezorgkosten verschillen ook hier af per gekozen tijdvak. 

Vandaag taart bestellen, morgen in huisJa
Voor welk tijdstip bestellen17:00 uur
Gekoeld transportJa
Tijdvakken waar je uit kunt kiezenJa
Zaterdag bezorgingJa
Zondag bezorgingNee
Zelf andere datum kiezen voor bezorgingJa
Zelf taart afhalenJa, gratis in Haarlem
Bestelling volgen met track & traceJa
Minimale bezorgkosten€ 6,95
Maximal bezorgkosten€ 13,95

Meer informatie besteltaart.nl

 

Gefelicitaart bezorgd al 25 jaar 

Bij gefelicitaart.nl hebben ze al meer dan 25 jaar iets te vieren. Met een uitgebreid assortiment en eerstvolgende dag bezorging is dit ook niet zo gek. Vandaag een taart bestellen, morgen in huis levering is dan ook mogelijk bij gefelicitaart.nl, wanneer je doordeweeks voor 17:00 uur bestelt. De verdere bezorg voorwaarden komen overeen met de eerder genoemde leveranciers. 

Vandaag taart bestellen, morgen in huisJa
Voor welk tijdstip bestellen17:00
Gekoeld transportJa
Tijdvakken waar je uit kunt kiezenJa
Zaterdag bezorgingJa
Zondag bezorgingNee
Zelf andere datum kiezen voor bezorgingJa
Zelf taart afhalenNee
Bestelling volgenJa, updates via sms
Minimale bezorgkosten€ 7,50
Maximal bezorgkosten€ 13,95

Meer informatie gefelicitaart.nl

Alle taartenleveranciers bakken hun eigen taarten en bezorgen deze door heel Nederland. Ook is het assortiment bij hun allen erg gevarieerd. Zo bestel je heerlijke slagroomtaarten voor kleine en grote groepen, luxe verjaardagstaarten en cupcakes bestellen is ook geen probleem. Een taart bestellen bij een van onze partners is een garantie tot succes. Wil jij jouw ervaring met ons delen? Dit kan via onderstaand reactie formulier.

fototaart bestellen, morgen in huis

Ook speciaal ontworpen taarten kunnen snel bezorgd worden. Een fototaart bestellen en morgen in huis hebben is dan ook zeker mogelijk. Het is belangrijk om van te voren de afbeelding al klaar te hebben. Tijdens de bestelling kun je deze dan uploaden naar bakker. Bij het afronden van de bestelling kun je aangeven dat je de taart de volgende dag bezorgd wilt hebben. Wanneer de volgende dag niet wordt aangegeven als bezorg moment is het niet meer mogelijk om dan te bezorgen.

Taart bestellen morgen in huis met brievenbus pakket

Wanneer je niet helemaal zeker bent of er iemand aanwezig is voor het in ontvangst nemen van de taart bestelling kun je ook kiezen voor een andere lekkernij. Zo kun je brownies per post bestellen en laten bezorgen op elk adres met een brievenbus. De verse brownies worden namelijk als brievenbus pakket afgeleverd. Het grootte voordeel hiervan is dat er niemand thuis hoeft te blijven om het pakketje te kunnen ontvangen.

Het artikel wordt regelmatig ge-update om de juiste informatie te kunnen vermelden. Mocht er niets niet kloppen horen we dit graag om het te kunnen aanpassen.
Laatste update: 23-08-2021

Het is niet mogelijk om te reageren