Verjaardagstaart bestellen

Ben je binnenkort jarig of wil je iemand anders verrassen met een mooie verjaardagstaart? Bekijk dan online de diverse mogelijkheden. Er zijn verschillende bakkers waar je online een verjaardagstaart kunt bestellen. Zo kun je kiezen voor een taart met foto, cupcakes of je kunt een kindertaart bestellen.  Op je verjaardag mag je nou eenmaal uitpakken en kun je ook meerdere taarten bestellen. Een verjaardagstaart bestellen kan dus via het internet, maar natuurlijk ook bij de lokale bakker. Het voordeel van het bestellen via internet is dat elke taart dagvers en gekoeld bij je bezorgd wordt.

verjaardagstaart bestellen

verjaardagstaarten bezorgen slagroom met foto

Verjaardagstaarten bekijken

Taarten bekijken en bestellen? Check snel wat de mogelijkheden zijn.

BEKIJKEN

Verjaardagstaart met foto bestellen

Bij steeds meer producten is het mogelijk om een foto toe te voegen, dit is ook bij taarten en andere soorten gebak het geval. Een fototaart bestellen voor een verjaardag gebeurt dan ook steeds vaker. Het is een leuke manier om iemand te verrassen met een persoonlijke toevoeging. Op verschillende soorten taart is het mogelijk om een foto toe te voegen. Voorheen kon je alleen een slagroomtaart bestellen met foto, maar tegenwoordig kan het bijna op elke taart. Niet alleen op een taart kun je een foto toevoegen. Er zijn ook andere soorten gebak waarbij dit mogelijk is. Kleine gebakjes zoals cupcakes worden ook steeds vaker besteld met een foto. Een verjaardagstaart bestellen met foto kan dus op verschillende manieren.

Verjaardagstaart bestellen voor een kind

Voor kinderen zijn er veel verjaardagstaarten beschikbaar. Voor elke personage is er wel een taart bedacht. Zo kun je een kindertaart bestellen met een foto van het idool van je kind. Ook heb je verschillende 3d taarten waar je uit kunt kiezen. Dit zijn prachtig opgemaakte taarten die bestaan uit meerdere lagen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Paw Patrol taart, Ajax taart, Peppa Pig taart of Nijntje taart. Er zijn veel verschillende taarten te vinden voor de verjaardag van een kind. Online heb je een uitgebreide keuze aan taarten die 6 dagen in de week vers en gekoeld bij jou bezorgd kunnen worden.

verjaardagstaart bestellen bezorgen

Verjaardagstaarten van besteltaart

Op de website van Besteltaart.nl vind je een groot assortiment verjaardagstaarten voor jong en oud van verschillende smaken. Zowel 3D kindertaarten als fototaarten kun je bestellen bij deze winkel. De taarten worden 6 dagen per week gekoeld bezorgd door heel Nederland. Wil je een verjaardagstaart bestellen? Bekijk dan hier het complete assortiment.

verjaardagstaart met foto

Gebak voor elke verjaardag bij Taartenwinkel

Bij Taartenwinkel.nl kun je zeker slagen wanneer je zoekt naar een mooie verjaardagstaart. Op deze pagina vind je het complete assortiment aan verjaardagstaarten. Ook hier is de bezorging 6 dagen per week met gekoeld transport. Kies het tijdsvak voor de bezorging, zodat je zeker weet dat er iemand thuis is.

Bezorgen wanneer het jou uitkomt

De bezorging van een verjaardagstaart is een belangrijk onderdeel van de bestelling. Je wilt namelijk een verse, goed uitziende en gekoelde taart ontvangen. De meeste webwinkels hebben daarom een eigen transport waarmee ze garanderen dat je de perfecte taart ontvangt. Tijdens het bestellen van een verjaardagstaart kun je aangegeven waar, wanneer en hoe laat je het gebak bezorgd wilt hebben. Zo kun je altijd een tijdsvak kiezen wanneer je zeker weet dat er iemand aanwezig is om de taart in ontvangst te nemen.

Verjaardagstaart bestellen met eigen boodschap

Het is steeds leuker om een persoonlijke noot aan een bestelling toe te voegen. Een taart bestellen kun je tegenwoordig met verschillende persoonlijke toevoegingen, denk aan een foto, geschreven tekst, kaart of zelfs een videoboodschap. Wanneer je hier een taart bestelt kun je aangeven dat je graag een videoboodschap wilt toevoegen. De ontvanger krijgt dan bij de taart een kaart met een QR-code die hij of zij kan scannen om de video te bekijken. Dit maakt het nog leuker om een verjaardagstaart cadeau te doen.

verjaardagstaarten bezorgen slagroom met foto

Verjaardagstaarten bekijken

Taarten bekijken en bestellen? Check snel wat de mogelijkheden zijn.

BEKIJKEN

Rond, versierd met slagroom

Een echte verjaardagstaart is meestal groot, gekleurd, versierd en met slagroom. Kinderen en soms ook volwassenen krijgen een verjaardagstaart met kaarsjes. Als het goed is wordt er met het kopen of bakken van een verjaardagstaart rekening gehouden met de wensen van de jarige. Dus liever geen slagroomtaart voor iemand die niet van slagroom houdt of geen zuivel wil of aan de lijn doet. En eet iemand glutenvrij, dan kies of bak je glutenvrij gebak. Zo zijn er ook mensen die een hekel hebben aan fruit, neem dan geen fruitvlaai. En misschien heeft jouw jarige wel een afkeer van te zoet, dan is schuimgebak geen goede keus. Verder is er in Nederland best veel keus in verjaardagstaart. Traditionele taarten zijn appeltaart, slagroomtaart, hazelnootschuimgebak, mokkataart of monchoutaart. Latere aanvullingen zijn Limburgse vlaaien en chocoladetaart. Inmiddels kan je ook bijna overal de Amerikaanse cheesecake of carrotcake krijgen.

Winkelaanbod verjaardagstaart

Mocht jij ook geen thuisbakker van verjaardagstaart zijn, dan zijn er genoeg winkels waar je taarten kunt kopen. Bekende ketens zijn Hema, Bijenkorf, Bakker Bart naast supers zoals Marqt, Ekoplaza, Jumbo of AH. Behalve in de winkelfilialen zijn de meeste taarten van deze ketens ook online te bestellen. Je kunt de gekozen verjaardagstaart dan een paar dagen later in een afgesproken filiaal afhalen. Houd rekening met een tijd van 2 of 3 dagen voor het bereiden en afleveren. Verder moet je weten dat niet alle Hema winkels een gebakafdeling hebben. Dat heeft soms te maken met lokale afspraken met concurrerende bakkerswinkels in de buurt. Verder zal er in een kleine AH of Jumbo of andere supermarktvestiging minder keus zijn dan in een grote.

Zelf bakken en inspiratie opdoen

Als je besluit om zelf een verjaardagstaart te bakken kan je eenvoudiger rekening houden met dieetwensen en voorkeuren. Je kunt bij gewone en biologische supermarkten zeer veel bakmixen en meelsoorten krijgen waarmee je kunt bakken. Verder bieden deze winkels ook extra smaakmakers en garneringen aan zoals kookchocolade, cacao, vanillestokjes en -suiker en taartversierings producten. Er is dus genoeg te krijgen, voor beginnende en meer gevorderde taartenbakkers. Naast kookboeken zijn er veel culinaire websites te vinden en ook smartphone apps met recepten voor een verjaardagstaart naar jouw keuze. Ook kookprogramma’s van bijvoorbeeld de BBC of Nederlandse zenders kunnen een bron van inspiratie zijn. Het zijn ook deze kookprogramma’s die het bakken van taarten enorm hebben gestimuleerd. Maar misschien ben je een van de velen die graag kijkt en recepten leest maar nooit aan bakken zal beginnen.

Gewone en speciale bakkers

Bakkerswinkels zijn wat minder chique in hun aanbod van taarten en verjaardagstaarten. Maar je hebt wel wat meer kans op een moderner en flexibeler aanbod. Gewone bakkers zijn weer populairder geworden en er is de laatste jaren veel meer aandacht voor goed gebakken brood en patisserie. In de grote steden zijn meer biologische bakkers gekomen die goede kwaliteit leveren en sommige bakkers van dit type zijn ook ketens geworden. Voor vlaaien heb je de Limburgse vlaaienbakkersketens zoals Multivlaai. Multivlaai en andere vlaaienbakkersketens verkopen veel verschillende Limburgse vlaai in vrijwel heel Nederland. Tegenwoordig zijn er in Nederland ook een paar echte Franse bakkerswinkels waar je Franse fruittaartjes en andere patisserie kunt krijgen. Een Franse bakker vind je in Amsterdam, Amstelveen en in Haarlem. In de rest van Nederland zijn er wel Frans getinte croissanteries. De keus in Franse verjaardagstaart(jes) is daar wel een stuk beperkter dan bij de echte Franse bakker.

verjaardagstaarten bezorgen slagroom met foto

Verjaardagstaarten bekijken

Taarten bekijken en bestellen? Check snel wat de mogelijkheden zijn.

BEKIJKEN